Branches

Een totaalaanpak voor branding + leads
voor organisaties in de maakindustrie, advisering en automatisering.

Ervaring in de maakindustrie

Ervaring is belangrijk, maar gevoel voor de branche nog belangrijker, om inhoud te kunnen geven aan marketingmiddelen. Klunder Branding + Leads is daarom gericht op de maakindustrie. Die branche kennen we al – dus we weten wat er speelt. Uw eigen vraagstukken vertelt u ons in een vrijblijvend intakegesprek.

Ons werkterrein:

          Maakbedrijven

          Adviesbureaus

          Automatiseringsbedrijven

Review

“KLUNDERS METHODE SLAAT AAN,  HET RESULTAAT 20% GROEI”

“Nadat ik Keizers Metaal had overgenomen en het intern op orde had was het tijd om te groeien. Ik wilde de markt vertellen wat Keizers Metaal kan en waarin we ons onderscheiden. Alfred Klunder weet dat dit niet een kwestie is van een nieuwe site inrichten. Samen hebben we de waardepropositie bepaald. Dit was de basis voor de doorvertaling naar een nieuwe huisstijl, website, brochure en presentatie. Alles in de stijl die past bij Keizers Metaal. Via een campagne met o.a. een mailing en social media acties zijn bestaande en potentiële klanten op de hoogte gebracht.

Alfred had aan een half woord voldoende waardoor hij met zijn team ons volledig kon ontzorgen. Klunders methode slaat aan, de eerste drie maanden is de omzet met 5% gestegen, we verwachten binnen een jaar op 20% groei uit te komen.

Dennis Grolleman
Dennis GrollemanDirecteur Eigenaar Keizers Metaal Haaksbergen. Keizers Metaal is gespecialiseerd in 3D buislaseren, plaatlaseren en kanten, en in framebouw.www.keizersmetaal.nl