Het team

Wij maken het mogelijk!

VOLLEDIGE ONTZORGING DOOR ERVAREN ROTTEN EN INNOVATIEVE JONGELINGEN

Succesvolle marketing is afhankelijk van goede inhoud in combinatie met de juiste technieken om de inhoud bij de doelgroep te krijgen. Klunder Branding + Leads heeft ervaren rotten en innovatieve jongelingen. De ervaren rotten hebben jaren op managementposities in de genoemde branches gewerkt en ondersteunen u met de inhoud. De innovatieve jongelingen zijn HBO-afgestudeerden die de modernste online marketingtechnieken beheersen.

De mix van ervaren rotten en innovatieve jongelingen zorgt er tevens voor dat in de marketingstrategie een goede balans ontstaat tussen conventionele en moderne marketinginstrumenten.

Koen Rubingh

Koen Rubingh

Vormgever

Koen heeft een uitzonderlijk oog voor stijl en vormgeving. De visie van een ondernemer vastleggen in een merk zijn specialiteit.

Frank Rubingh

Frank Rubingh

Online marketingspecialist

Converterende campagnes, daar wordt hij blij van. Frank heeft als geen ander een neus voor wat er speelt op social media.

Charlotte Visser

Charlotte Visser

Communicatie en tekst

Bij het lezen van deze website ook compleet meegenomen in het verhaal? Charlotte redigeert, blogt, interviewt en nog veel meer.

Alfred Klunder

Alfred Klunder

Eigenaar en branchekenner

Het scherp krijgen van de waardepropositie, doelgroep en imago is de passie van Alfred.
Zijn ervaring in de doelgroep maken het mogelijk om relevante content te maken.

Mischa Groenen

Mischa Groenen

Online marketingspecialist

Websites mogelijk maken waar de meeste MKB’ers alleen van durven dromen. Dat is wat Mischa het liefst door de week doet.