Onze aanpak

Van bondig advies tot volledige ontzorging

Zo werken wij

Samen met onze opdrachtgever bepalen we de doelen en wordt er een door Klunder Branding + Leads ontwikkelde scan uitgevoerd. Op basis van de doelen en aan de hand van de KBL marketingscan verkregen nulmeting van onder andere de naamsbekendheid, vindbaarheid, leadgeneratie, uitingen en marketingactiviteiten, wordt een gerichte aanpak gekozen. Klunder Branding + Leads ontzorgt u vervolgens in de uitvoering, om uw doelen te bereiken.

VAN EEN BONDIG ADVIES OVER DE MARKETINGSTRATEGIE, -PROCESSEN, -TOOLS EN MENS EN ORGANISATIE TOT VOLLEDIGE ONTZORGING

Klunder Branding + Leads ondersteunt bij het opstellen van de marketingaanpak, die past bij het doel, zoals het ontwikkelen een moderne, toegankelijke en goed vindbare website, of middels whitepapers bijdragen aan autoriteit en de inzet van social media voor creatie van awareness.

Om het doel te bereiken kunnen projecten of campagnes uitgevoerd worden of kan lifecycle marketing ingevoerd worden.

1
2
3
4
1

Marketingstrategie met aanpak op basis van substrategieën met campagnes en lifecycle marketing op basis van moderne en conventionele marketing producten, diensten en technieken.

2

Advies over marketingprocessen. In het algemeen is onze visie ‘integreer de sales- en marketingprocessen.’

3

Advies over de marketingorganisatie, met of zonder ondersteuning van Klunder Branding + Leads.

4

Advies over in te zetten marketingtools en integratie met bestaande systemen. Ook met advies over het gebruik van tools.

VAN STRATEGIE NAAR SUBSTRATEGIEËN

Het hoofddoel van de markering is awareness creëren en leads genereren. De strategie verschilt per bedrijf en kan ingevuld worden met een aantal substrategieën.

De substrategieën die Klunder Branding + Leads opneemt in de marketingstrategie zijn:

  1. Leads genereren
  2. Aantrekkelijke website
  3. Vindbaarheid verbeteren
  4. Sterk merk creëren
  5. Autoriteit worden
  6. Medewerkers werven

Daarnaast kan lifecycle marketing ingevoerd worden.

Flexibele marketeer

Klunder Branding + Leads kan ondersteunen met een flexibele marketeer.

Hoe werkt dat

Onze flexibele marketeer is een alleskunner en werkt een aantal uren in de week op locatie en integreert in uw organisatie. De marketeer werkt volgens, het samen met u opgestelde plan en stemt periodiek de uit te voeren werkzaamheden af. De flexibele marketeer is als generalist uw aanspreekpunt. Voor specifieke vraagstukken of opdrachten maakt de flexibele marketeer gebruik van de specialisten van Klunder Branding + Leads.

Benieuwd wat flexibele marketing voor u kan betekenen?

Neem contact op >

Projecten en campagnes

Met het uitvoeren van projecten of campagnes wordt invulling gegeven aan een substrategie. Het resultaat van een project of campagne wordt gemeten en geeft direct input voor het bijstellen of herstructureren van uw project of campagne.

Er worden binnen projecten, campagnes of lifecycle marketing zowel moderne als conventionele marketingproducten, -diensten en -technieken ingezet.

Lees meer over onze producten en diensten >

Lifecycle marketing

Bij lifecycle marketing worden marketingacties uitgevoerd op basis van de ‘levenscyclus’ van een klant. Zo kunnen leads en prospects met name geïnformeerd worden over het product of de dienst die bij hen past, waar een klant waaraan reeds iets geleverd is, geïnformeerd wordt over de nazorgmogelijkheden.